Składniki:
- filety z piersi kurczaka (200 gramów)
- cebula (15 gramów)
- pieczarki (200 gramów)
- ser „Polar” (50 gramów)
- sos pomidorowy (100 gramów)
Przygotowanie:
Kapelusze pieczarek posmarować olejem i smażyć aż się zarumienia
filety z kurczaka drobno posiekać z cebula i smażyć aż mięso będzie zarumienione
mięso i cebule wymieszać z sosem pomidorowym i powstałym farszem napełnić kapelusze pieczarek następnie posypać tartym serem i zapiekać w piekarniku aż ser się nieco przyrumieni.
filety z kurczaka drobno posiekać z cebula i smażyć aż mięso będzie zarumienione
mięso i cebule wymieszać z sosem pomidorowym i powstałym farszem napełnić kapelusze pieczarek następnie posypać tartym serem i zapiekać w piekarniku aż ser się nieco przyrumieni.
Czas przygotowania:
45 minut
Porcja dla:
2 osób