Składniki:
- czosnek (2 ząbki)
- cebula (1 sztuk)
- mięso mielone (1/2 kilogramów)
- fasola czerwona (2 puszka)
- koncentrat pomidorowy (1 sztuk)
- chili (według uznania)
- pieprz (według uznania)
- sól (według uznania)
Przygotowanie:
Podsmażyć lekko na oleju cebulę, następnie dodać mięso i wyciśnięty czosnek, smażyć razem przez 3-4 min
Następnie dodać koncentrat pomidorowy(taki z kartonika) i odcedzoną fasolkę, gotować wszystko przez ok 3 min.
Doprawić przyprawami.
Najlepiej smakuje z grzankami 🙂
Następnie dodać koncentrat pomidorowy(taki z kartonika) i odcedzoną fasolkę, gotować wszystko przez ok 3 min.
Doprawić przyprawami.
Najlepiej smakuje z grzankami 🙂
Czas przygotowania:
30 minut
Porcja dla:
4 osób